Antalya

MİSİBO organizatörlerine Kaymakam Kara'ddan teşekkür belgesi

11:35 29 Mart 2016
MİSİBO organizatörlerine Kaymakam Kara'ddan teşekkür belgesi

Kumluca'da 2-5 Mart tarihlerinde düzenlenen Mimar Sinan Bilim Olimpiyatları'nda (MİSİBO) görev alan öğretmenlere Kumluca Kaymakamı Polat Kara tarafından teşekkür belgesi verildi.

MİSİBO'nun organizasyonunda görev alan öğretmenler, Kaymakam Polat Kara ile bir araya geldi. Toplantıya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin'in yanı sıra, olimpiyatlarda görev alan 13 öğretmen katıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Kara, öğretmenlere teşekkür etti.

Organizasyonun ortaya çıkmasında öğretmenlerin emeğinin büyük olduğunu ifade eden Kara, "Bu yıl ilk oldu, ama güzel oldu. İnşallah gelecek yıl daha güzel olacak. Bu tür organizasyonlar, hem öğrencilere hem de öğretmenlerimizin bilgi ve becerilerine büyük katkı sağlar" dedi.

Olimpiyatların yapılması fikrini ortaya atan Mimar Sinan Ortaokulu matematik öğretmeni Mehmet Ersoy da amaçlarının gençlerin sadece sosyal faaliyetlerle değil, bilgi ve başarılarıyla da kendilerini ispat etmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Ersoy, "Gençlerimiz ortaokul çağlarında toplumda yer edinmek istiyorlar. Bu yaşlar onların kendilerini ispat etme yaşlarıdır. Gençler bu işi kimi zaman çaldığı bir enstrümanla kimi zaman sportif alandaki başarısıyla kimi zaman da ikili ilişkilerle sağlıyorlar. Bizim amacımız, gençlerimizin sınavlarda başarı elde edip, bilgi ve kültürle de ön plana çıkabileceklerini, başarıları sonucu kendilerine ilçenin önde gelenleri tarafından başarı belgesi verilerek ön plana çıkabileceğini göstermekti. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Polat Kara, MİSİBO'da görev alan tüm öğretmenlere teşekkür belgesi verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.