Antalya

Kumluca Enduro kampı

09:52 04 Nisan 2016
Kumluca Enduro kampı

Antalya'da düzenlenen "Kumluca Enduro Kampı"na katılan yaklaşık 400 motosiklet sürücüsü ilçede üç gün kamp yaptı.

Kumluca Belediyesinin ev sahipliği ve Antalya 07 Motorize Kulübü organizasyonuyla Mavikent Mahallesi Papaz koyunda kamp kuran yaklaşık 400 motosiklet tutkunu, üç gün süreyle ilçenin doğal, tarihi ve kültürel yerlerini tanıma fırsatı buldu.

Antalya 07 Motorize Kulübü Başkanı Osman Koçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, motosiklet tutkunları olarak zaman zaman Türkiye'nin değişik illerine organizasyonlar gerçekleştirdiklerini, bu yıl ilk organizasyonlarını da Kumluca'da yaptıklarını söyledi.

Organizasyonda Kumluca Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kendilerine büyük destek verdiğini ifade eden Koçak, "Amacımız, motosiklet tutkunu arkadaşlarımıza, dostlarımıza, doğayı sevdirmek, motosiklet ile birlikte ülkemizin doğa, tarih ve kültürlerinin tanıtılmasını sağlamak" diye konuştu.

Kampa Antalya'nın yanı sıra Çanakkale, İzmir, Denizli, İstanbul, Eskişehir, Mersin, Isparta, Burdur, Balıkesir, Konya ve Muğla illerinden katılımlar olduğunu dile getiren Koçak, kendilerine ev sahipliği yapan Kumluca Belediyesine teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.