Antalya

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Ünsal:

12:13 04 Nisan 2016
MuratpaÅŸa Belediyespor Antrenörü Ünsal:

Bayanlar Hentbol Süper Lig takımlarından Muratpaşa Belediyespor'un antrenörü Birol Ünsal, play-off çeyrek finaldeki rakipleri Genç Uşakspor'u ikinci maçta da yenerek yarı finale çıkmak istediklerini belirterek, "Şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Şampiyonluğun da en büyük adayıyız." dedi.

Bayanlar Hentbol Süper Lig play-off çeyrek final ilk maçında 2 Nisan'da deplasmanda Genç Uşakspor'u 42-28 mağlup eden Muratpaşa Belediyespor, yarın sahasında oynayacağı ikinci karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Antrenör Birol Ünsal, AA'ya yaptığı açıklamada, Muratpaşa Belediyespor'un hentbolde marka bir takım konumunda olduğunu belirterek, geçtiğimiz yıl Challenge Kupasında üçüncü olarak Türk bayan hentbol tarihinde önemli bir başarıyı elde ettiklerini hatırlattı.

Hentbol Federasyonunun yabancı oyuncu statüsünde değişikliğe giderek müsabaka listesinde 14 yabancı oyuncunun bulundurulmasına izin verdiğini anımsatan Ünsal, bu değişikliğin kulüp başkanı ve yönetimi tarafından uygun görülmediğini anlattı.

Ünsal, bu yıl ligde neredeyse takımın tamamı yabancı olan kulüplerle mücadele ettiklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bütçe olarak küçülmeye gitmedik. Ama diğer kulüpler yabancı sayısını yüksek tuttular ve çok ciddi paralar harcadılar. Ligdeki en yüksek beşinci bütçeye sahip olmamıza rağmen, ligi ikinci sırada bitirdik. Şampiyonluğun en güçlü adaylarından da biriyiz. Muratpaşa Belediyespor milli takımlara en çok oyuncu veren kulüp. Dolayısıyla bunların başarısızlık olarak görülmesini doğru bulmuyorum. Şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Şampiyonluğun da en büyük adayıyız. Muratpaşa Belediyespor'un bayan hentboluna verdiği katkı tartışılmaz."

Yarın oynayacakları play-off çeyrek final ikinci maçında da rakiplerini yenerek, yarı finale yükselmek istediklerini vurgulayan Ünsal, yarı finalde de Antalya'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti.

Haluk Dökmez, Berkant Dökmez hakem ikilisini yöneteceği karşılaşma, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda saat 17.00'de başlayacak.


YORUMLAR

ETÄ°KETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.