Antalya

Antalyaspor oyuncusu son yolculuğuna uğurlandı

13:20 09 Nisan 2016
Antalyaspor oyuncusu son yolculuğuna uğurlandı

Antalya'da falezlerde fotoğraf çektirdikten sonra montunu almayan çalışırken denize düşerek hayatını kaybeden Antalyaspor 19 Yaş Altı Takımı oyuncusu Mesut Sarıkaya son yolculuğuna uğurlandı.

Antalyaspor'un Hasan Subaşı Tesislerinde düzenlenen törene, Sarıkaya'nın yakınlarının yanı sıra Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais ve kulüp yöneticileri ile Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o ve diğer oyuncular katıldı.

Antalyaspor Vakfı Başkanı Dündar Uluğkay, gelecek vadeden, çok başarılı bir genç oyuncuyu kaybettikleri için kulüp olarak büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Uluğkay, "Genç yaşta aramızdan ayrılan futbolcumuza Allah'tan rahmet, acısını derinden paylaştığımız evladımızın kederli ailesi, sevdikleri ve camiamıza sabır ve başsağlığı dileriz." dedi.

Sarıkaya'nın tabutu başından bir an olsun ayrılmayan anne Nuran Sarıkaya, "Oğlum beni bırakıp nereye gittin" diyerek gözyaşı döktü.

Genç oyuncunun takım ve okul arkadaşları da gözyaşlarına hakim olamadı.

Sarıkaya'nın cenazesi, Varsak Mezarlığı'nda öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Antalya'da dün falezlerde fotoğraf çektirdikten sonra montunu almayan çalışırken denize düşen Antalyaspor 19 Yaş Altı Takımında forma giyen Mesut Sarıkaya (17), hayatını kaybetmişti. Sarıkaya'nın cesedi, deniz polisi tarafından sudan çıkarılmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.