Antalya

Vosvosculardan "Otizmi Farket" etkinliği

16:32 10 Nisan 2016
Vosvosculardan "Otizmi Farket" etkinliği

Antalya Vosvos Severler Kulübü üyeleri (VosTalya'07), Dünya Otizm Farkındalık Haftası dolayısıyla, otizmli çocuklara destek olmak için "Otizmi Farket" etkinliği gerçekleştirdi.

Antalya'da bir alışveriş merkezinin alanında gerçekleştirilen etkinlikte vosvosseverler, otizmli çocuklar ve aileleriyle uçurtma uçurup, elleriyle arabaları boyayarak keyifli zaman geçirdi.

Kulüp üyelerinin araçlarına "Otizm Fark'ındayız", "Ben az konuşurum", "Otizme şans ver" ve "Otizmin farkındayız onların yanındayız" yazılı yazılar astıkları görüldü.

Antalya Vosvos Severler Kulübü Başkanı Fatih Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otizme dikkati çekmek için bu yıl "2. Otizmi Farket" etkinliğini düzenlediklerini belirtti.

Birçok sosyal sorumluluk projelerinde vosvosseverler olarak bir araya geldiklerini anlatan Özer, "Vosvos kulübü olarak milli bayramlar, engelliler günü, kadına şiddet gibi her türlü sosyal sorumluluk projelerine açık bir kulübüz. Bu tür özel günlerde mutlaka bir etkinlik yapmaya çalıyoruz." dedi.

Fatih Özer, etkinlikte çocukların istedikleri renklerle araç boyadıklarını, uçurtma uçurduklarını ve dans gösterisi gerçekleştirdiklerini dile getirerek, bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini de kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.