Antalya

Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı Kumluca'da yapıldı

10:43 14 Nisan 2016
Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı Kumluca'da yapıldı

Antalya ve ilçelerinde faaliyet gösteren Ziraat Odaları İl Koordinasyon Toplantısı, Kumluca ilçesinde gerçekleştirildi.

Her ay ayrı ilçelerde yapılan rutin il koordinasyon toplantılarına bu ay Kumluca Ziraat Odası ev sahipliği yaptı. Kumluca Ziraat Odası toplantı salonundaki toplantıya Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp başkanlık yaptı.

Toplantıda söz alan ziraat odası başkanları, kendi ilçelerinde tarım alanlarında yaşanan sorunları dile getirerek çözüm önerilerini sundu.

Oda başkanlarının dile getirdiği sorunların rapor haline getirilerek Ziraat Odaları Genel Merkezine gönderileceği bildirildi.

Toplantıyla ilgili açıklama yapan Kumluca Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, ziraat odaları başkanları olarak her ay bir ilçede toplanarak il koordinasyon toplantılarını gerçekleştirdiklerini, bu ay toplantıya Kumluca Ziraat Odası olarak ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Toplantıların tarım üretimi, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri açısından verimli olduğunu ifade eden Kayhan, toplantının son değerlendirme bölümüne Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.