Antalya

Postacılar "milli takım" için yürüdü

13:54 15 Nisan 2016
Postacılar "milli takım" için yürüdü

Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'na katılacak milli takımı belirlemek amacıyla Antalya'da yapılan bölge seçmeleri renkli görüntülere sahne oldu.

Zeytinköy 100. Yıl Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen 7. bölge seçmelerine 14'ü erkek ve 19'u kadın toplam 33 dağıtıcı personel katıldı. Erkeklerin 10 bin, kadınların ise 5 bin metre yürüdükleri seçmeler, havanın sıcak olması nedeniyle zorlu geçti. Sporcular yürüyüş sırasında sık sık su içmek zorunda kaldı. Alışılmışın dışındaki yürüyüş şekilleriyle renkli görüntüler oluşturan postacıları, çevredeki vatandaşlar ilgiyle izledi.

Seçmelerle ilgili AA muhabirine bilgi veren PTT Antalya Bölge Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdür Vekili Yener Polat, bu sene 45. kez yapılacak Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması'na hazırlanıldığını söyledi.

Bu kapsamda Antalya'da düzenledikleri 7. bölge seçmelerinin ardından Türkiye seçmelerine geçileceğini belirten Polat, "Buradaki dereceler PTT AŞ Genel Müdürlüğümüzce değerlendirilecek ve belki hepsi belki de bir kısmı Türkiye seçmelerinde yer alacak. Türkiye seçmelerinin sonuçlarına göre milli takım oluşturulacak. Milli takım, Balkan ülkeleri arasında her yıl düzenlenen posta dağıtıcıları şampiyonasında ülkemizi temsil edecek." diye konuştu.

Yarışmaya, 1975 ve üzeri doğumluların katılabildiğini ifade eden Polat, yürüyüşün bir standardı olduğunu ve dizleri kırmadan yürümek gerektiğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.