Antalya

"Sürat Yayıncılık Eğitim Zirvesi"

18:15 26 Nisan 2016
"Sürat Yayıncılık Eğitim Zirvesi"

Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş, holdingin terörle olan münasebetini kestiklerini belirterek, "Sahte imam ve cemaatle insanları kandırmaya çalışan bu yapılarla mücadeleye, Allah'ın bize verdiği bu canla ve kararlılıkla devam edeceğiz." dedi.

Kaynak Holding'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, 22-24 Nisan tarihlerinde Alanya'da bir otelde düzenlenen "Sürat Yayıncılık Eğitim Zirvesi"ne katılan Yönetim Kurulu Başkanı Okumuş, holdingin değişen misyonunu ve değerlerini paylaştı.

Konuşmasında, 'Sen bu ülkenin askerine, polisine ve kamu görevlilerine en önemlisi de milletine karşı yaptığın saldırıların cezasız kalacağını ve hesabının sorulmayacağını düşünüyorsan akıl hastasısın' ifadesini kullanan Okumuş, vatanı ve vatanı var eden değerleri savunduklarını belirtti.

Okumuş, terörü finanse eden her türlü yapının düşmanı olduğunu vurgulayarak, "Ticaretin makbulü, ahlaki sınırlar içinde yapılandır. Bu yüzden sahte imam ve cemaatle insanları kandırmaya çalışan bu yapılarla mücadeleye, Allah'ın bize verdiği bu canla ve kararlılıkla devam edeceğiz." dedi.

- "Millete ait kaynaklardan terör finanse edilmiyor"

Konuşmasında salonda olan, olmayan herkese seslendiğini dile getiren Okumuş, şöyle konuştu:

"Sizleri, terör örgütleri karşısında hiç bir endişe duymadan, ticari kaygılardan sıyrılarak, vatan ve millet için mücadele etmeye davet ediyorum. Kaynak Holding ve bünyesinde bulunan 72 şirketin terörle münasebetini kestik. Millete ait olan bu kaynaklardan terör finanse edilmiyor. Bu şirketlerimiz artık milli şirketlerdir. Bu şirketlerde evine ekmek götürmek ve helal rızk kazanmak için hayat mücadelesi verenler, hiç bir endişe duymamalı. Yeter ki, bu insanlar milli birlik ve beraberliği bozmak için uğraşanlara karşı olsunlar. Bu şuurdaki herkes bizim kardeşimizdir."

Okumuş, Kaynak Holding'in 72 şirket ve 13 bin çalışanı bulunan bir yapı olduğunu vurgulayarak, kargo, sağlık, teknoloji ve gıda gibi her sektörde yer almalarına rağmen, kendisi için en önemlilerinden birisinin eğitim ve kültür yayınları olduğunu vurguladı.

Holdingin okullarında 23 binden fazla öğrenci bulunduğunu anlatan Okumuş, "Bu ciddi bir sorumluluk demek oluyor. İnsanlar emeklerini, göz bebeklerini, geleceklerini size emanet ediyor. Yaptığımız her işte 23 bin evladımızın sorumluluğunu taşıyoruz. Her işimizde bunu bilerek adım atıyoruz ve yatırımlarımızı bu sorumlulukla gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.

Türkiye'nin, dört bir yanından bayilerin katıldığı zirvede, 2015-2016 eğitim döneminin değerlendirildiği kaydedildi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.