Antalya

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

14:18 28 Nisan 2016
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Antalya Valisi Muammer Türker, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi.

Vali Türker, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün, ülke genelinde olduğu gibi Antalya'da çeşitli etkinliklerle kutlanacağını belirtti.

Türker, açıklamasında, etkinliklerin 1 Mayıs Pazar günü Antalya il merkezinde Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) ve Birleşik Kamu İşverenleri Sendikaları Konfederasyonu (Birleşik Kamu-İş) ile bağlı bileşenlerinin katılımı ile saat 10.00-14.00, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), bağlı bileşenler ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile saat 13.00-18.00 saatleri arasında kutlanacağını belirtti.

Alanya'da ise Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), bağlı bileşenler ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile 12.00-16.00 saatlerinde kutlamaların yapılacağını bildiren Türker, şunları kaydetti:

"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün coşku ve huzur içerisinde kutlanması amacıyla, başta güvenlik olmak üzere her türlü tedbir ilgili kurumlarımızca büyük bir titizlikle alınmaktadır. Alınan güvenlik ve trafik tedbirleri dolayısıyla Antalyalı hemşehrilerimizin sabır ve hoşgörüsüne teşekkür eder, bütün çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlarım."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.