Antalya

ANTBİRKAP'tan AA'ya ziyaret

16:14 02 Mayıs 2016
ANTBİRKAP'tan AA'ya ziyaret

Antalya Birlik ve Kardeşlik Platformu (ANTBİRKAP) Dönem Başkanı Cafer Bayraktar, yaklaşık 50 STK'nın bir araya gelerek oluşturduğu platformlarını farklı kesimlerden bir çok STK'yı bir araya getirdiklerini bildirdi.

ANTBİRKAP Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kanpolat ve Ahmet Çelik'le AA Antalya Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Bayraktar, platformlarının kentteki faaliyet gösteren STK'ların biraraya gelmesiyle oluştuğunu söyledi.

Platformun tanıtım gecesini yarın Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceklerini ifade eden Bayraktar, amaçlarının kentteki farklı kesimleri temsil eden STK'lar arasında iletişim ve işbirliği kapasitesini arttırmak olduğunu kaydetti.

Bayraktar, STK'lar arasında şehirlilik ve bir arada yaşama kültürünü geliştirerek birlik ve kardeşlik bilincine katkıda bulunmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Platformun en önemli değerlerinin adalet, ahlak, karşılıklı güven, hoşgörü, dayanışma ve işbirliği olacağına dikkati çeken Bayraktar, platformun belli başlı toplumsal olaylara karşı birlikte hareket edeceğini ifade etti.

Bayraktar, platform kapsamında konferans ve seminerler düzenlemeyi istediklerini anlatarak, yarın düzenledikleri tanıtım geçesinde toplumun tüm kesimlerini davet ettiklerini söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.