Antalya

CLK Akdeniz'den gazetecilere indirimli elektrik

13:44 16 Mayıs 2016
CLK Akdeniz'den gazetecilere indirimli elektrik

Antalya Gazeteciler Cemiyeti ile CLK Akdeniz arasında indirimli elektrik satış sözleşmesi imzalandı.

Antalya Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen basın toplantısında konuşan CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Halit Bakal, kamoyunu aydınlatmakla görevli gazetecilerin kamusal bir görevi yerine getiren emekçiler olduklarını söyledi.

Elektrik dağıtım hizmetlerinin özelleştirilmesinden sonra göreve geldikleri 2013'den bu yana Antalya halkının en iyi enerji hizmetini alabilmesi amacıyla çalıştıklarını kaydeden Bakal, "Basın emekçileri bizim bu çalışmalarımızda önemli bir görev üstlendiler. Hizmetlerle ilgili aksaklıklar, tedbirler ve önlemler konusunda bizim daha dikkatli çalışmamıza katkı sağladılar." dedi.

Kamoyunu aydınlatmakla görevli gazetecilerin bu çalışmalarına bir nebze katkı sağlamak amacıyla artı 5 puan indirimli elektrik satış sözleşmesi hazırladıklarını kaydeden Bakal, yıllık tüketimi 3600 kilovat/saat olan sarı basın kartı sahibi ve Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazetecilerin bu indirimden faydalanabileceklerini belirtti.

- Şirketin diğer hizmetleri

CLK Akdeniz olarak kentin birçok noktasına müşteri ilişkileri ofisleri açarak vatandaşların yaşadıkları sorunlara anında çözüm bulduklarını da vurgulayan Bakal, cep şube uygulamasıyla da akıllı cep telefonları üzerinden herkesin ücretsiz hizmetlere ve duyurulara ulaşmasının sağlandığını kaydetti.

Bakal, CLK Akdeniz olarak bölgede 1 milyon 600 bin abonelerinin bulunduğunu belirterek, şu ana kadar cep şube hizmetinden 21 bin kişinin yararlandığını aktardı.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni de AGC olarak üyelerinin sosyal ihtiyaçlarının yanı sıra ekonomik sorunlarına ufak da olsa katkıda bulunacak projeler yaptıklarını söyledi.

Gazetecilerin ulaşımdan enerjiye kadar bazı alanlarda indirimli yararlanmaları için çaba gösterdiklerini kaydeden Yeni, CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ ile yapılan protokolün de bu kapsamda olduğunu belirtti.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti ile CLK Akdeniz arasında ticari bir anlaşma yapıldığını vurgulayan Yeni, "Burada indirimli bir abonelik sözleşmesi söz konusu. Yoksa medyayı etki altına almak için yapılmış bir anlaşma yok. Bu şekilde yanlış anlaşılma olmasın. İsteyen meslektaşımız indirimli uygulamadan yararlanmak için CLK Akdeniz'e başvurabilir." dedi.

Yeni, gazetecilerin iş yeri ve ev abonelikleri için indirimli elektrik satış sözleşmesinden yararlanabileceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.