Antalya

Valiler Kararnamesi

19:32 01 Haziran 2016
Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesiyle merkez valiliği görevine atanan Antalya Valisi Muammer Türker, "Antalya'da 19 ay görev yaptım. Burada çalışmanın zorluklarıyla birlikte Antalya'da yaşamanın ve buradaki insanlara hizmet vermenin gururunu yaşadım." dedi.

Vali Türker, Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) 3. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. AOSB Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurulda konuşan Türker, görevinin değiştiğini ifade etti. Antalya Valiliğinden merkez valiliğine atandığını hatırlatan Türker, şunları söyledi:

"Elimden geldiği kadar sizlerle birlikte olmaya çalıştım. Merkez idare düzeyinde ve ilde yapılması gereken işlerde elimizden geldiği kadar yol açıcı olmaya çalıştık. Eğer insanlar bir şey yapıyorsa sizin ona destek vermeniz lazım. Burada çok şey yapılıyordu. Bizim de ona destek vermemiz gerekiyordu. Antalya'da 19 ay görev yaptım. Burada çalışmanın zorluklarıyla birlikte Antalya'da yaşamanın ve buradaki insanlara hizmet vermenin gururunu yaşadım. Zorluklarına ve yoğunluğuna rağmen Antalya benim görev yapmaktan en fazla keyif aldığım yerdir."

- AOSB müteşebbis üyeleri seçildi

Genel Kurul'da AOSB 8 asil ve 8 yedek müteşebbis üyeleri seçildi. Müteşebbis heyet asil üyeliklerine Ali Bahar, Fatih İncir, Hasan Ali Gönen, Mustafa Ergün, Erdal Konya, Mustafa Gizli, Fatin Tapçı ve Yiğit Budak getirildi.

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, kurulda yaptığı konuşmada, bir yıl üç aydır görevde olduğunu söyledi.

Göreve sanayiciye başkanlık yapmak için gelmediklerini belirten Bahar, "Biz sanayiciye yönetim kurulu olmak için de gelmedik. Biz sanayicinin bize verdiği temsil hakkını kullanmak için gedik. Biz burayı birlikte yöneteceğiz. Memnuniyet yüzde 95 de çıksa biz yüzde 5'i kurcaladık. Tek memnuniyetsiz insan burada bırakmak istemedik." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.