Antalya

Ulaşım müdürleri EXPO 2016'yı gezdi

10:50 04 Haziran 2016
Ulaşım müdürleri EXPO 2016'yı gezdi

Türkiye Belediyeler Birliğinin Antalya'da düzenlediği çalıştaya katılan 81 ilin ulaşım daire başkanları ve ulaşım müdürleri EXPO 2016 Antalya'yı ziyaret etti.

EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'deki 30 büyükşehir belediyesinin ulaşım daire başkanları ve 51 belediyenin ulaşım müdürleri, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Antalya'da düzenlenen ulaşım çalıştayına katıldı. Belediye yetkilileri, çalıştayın son gününde aileleriyle EXPO 2016 Antalya'yı ziyaret etti.

Aksu'da bulunan sergi alanını gezen heyet, ülke bahçeleri, Türkiye tema bahçeleri ve bitki heykellerin bulunduğu alanda fotoğraf çektirdi.

Çalıştayın Koordinatörü olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Namlı, üç gün süren çalıştayı EXPO ziyaretiyle sonlandırdıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Namlı, EXPO 2016 Antalya'nın çok anlamlı ve büyük bir iş olduğuna dikkat çekerek, "Burada doğayla barışık tertemiz bir çevre var. Burası beton şehirler içerisinde daralmış dünyamıza adeta bir ışık oldu. EXPO 2016'da harika bir eko çeşitlilik var. Çok farklı türlerde çiçek ve ağaçlar var." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.