Antalya

Antalya OSB Başkanı Bahar, genel kurulu değerlendirdi

12:44 07 Haziran 2016
Antalya OSB Başkanı Bahar, genel kurulu değerlendirdi

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, genç sanayicileri artık daha aktif, daha gayretli ve daha fazla ön planda görmek istediklerini belirterek, "Bizim için gençlerin fikirleri çok önemli. Çünkü geleceğin dünyasına gençler yön ve şekil verecek. Genç sanayicilerimize eğitim konusunda her türlü imkanı, Ar-Ge ve inovasyon konularında gereken her türlü desteği sunmaya hazırız." dedi.

Bahar, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilen Antalya OSB 3. Olağan Genel Kurulunu değerlendirdi.

Bölge sanayicisinin yaklaşık yüzde 95'inin katılım gösterdiği genel kurulun önemsenmesi gereken birçok mesaj içerdiğini belirten Bahar, "1 Haziran tarihinde gerçekleştirilen genel kurul ile Antalya Organize Sanayi Bölgesi, ülke, kamu ve halk yararlarını esas alan demokratik, bağımsız çizgisini bir kez daha göstermiştir. Genel kurula bu kadar yüksek bir katılımın sağlanması yönetimi belirleme arzusundan da öte, sanayicinin birlik ve beraberliğinin bir göstergesidir." ifadesinde bulundu.

Bölgede tarım ve turizm sektöründe yaşanan gelişmelerden sonra sanayicinin büyük bir gayretle üretimine devam ederek, ülkeye katma değer sağlama çabası içinde bulunduğunu aktaran Bahar, sanayicilerin birlik olunduğu takdirde nelerin başarılabildiğini çok iyi bildiklerini kaydetti.

Yönetim kurulu olarak sanayicinin istek ve ihtiyaçlarını bildiklerini, adımlarını da bu talepler doğrultusunda atacaklarını belirten Bahar, açıklamasına şöyle devam etti:

"Sanayici denize açılmak zorundadır ama sürekli denizde olmak istemez, bu ticaretin tabiatına aykırıdır. Her zaman güvenli bir limana ihtiyaç duyar. Bu limanı oluşturacak ana güç bizler değiliz, ancak bu limanın inşası için her türlü katkı ve desteği büyük bir şevkle yerine getiririz. Sanayicilerimiz o salonları hınca hınç doldururken asıl anlatmak istediklerinin en başına bu güven ortamının tesis edilmesi ihtiyacını koydu ve bizleri de bu isteğin gerçekleştirilmesi yolunda aracı tayin etti. Sanayicilerimiz arasındaki bu birliktelik arzuladığımız ortamın oluşmasında değerli bir örnek, önemli bir adımdır ve tüm paydaşlarımıza sirayet etmesi en büyük temennimizdir."

Yeni dönemde gençlerin daha fazla ön planda olacağını belirten Bahar, ilerlemenin ve büyümenin sadece birliktelik ve güvene değil, inovasyona da ihtiyaç duyduğunu, bu bağlamda genç sanayicileri artık daha aktif, daha gayretli ve daha fazla ön planda görmek istediğini bildirdi. Bahar, "Bizim için gençlerin fikirleri çok önemli. Çünkü geleceğin dünyasına gençler yön ve şekil verecek. Genç sanayicilerimize eğitim konusunda her türlü imkanı, Ar-Ge ve inovasyon konularında gereken her türlü desteği sunmaya hazırız." değerlendirmesinde bulundu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.