Antalya

Dileklerine "Deniz Feneri" ile kavuştular

12:57 07 Haziran 2016
Dileklerine "Deniz Feneri" ile kavuştular

Deniz Feneri Derneği Antalya Temsilciliği tarafından Antalya, Isparta ve Burdur'da ihtiyaç sahibi 300 çocuğun dilekleri "1001 Çocuk 1001 Dilek Projesi" kapsamında gerçeğe dönüştürüldü.

Derneğin Antalya Temsilcisi Ahmet Sargın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, derneklerinin çocuklara yönelik çalışmaları arasında yer alan "1001 Çocuk 1001 Dilek Projesi" kapsamında, Antalya Temsilciliği olarak kendilerinin de gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi. Deniz Feneri Derneği'nin projeyi 81 ilde uyguladığını ve binlerce çocuğun dileğinin projeyle gerçeğe dönüştüğünü kaydeden Sargın, temsilciliklerinin de daha önceki yıllarda çok sayıda ihtiyaç sahibi çocuğa ulaştığını söyledi.

Çocukların dileklerini proje kapsamında değerlendirdiklerini ve bağışçıları aracılığıyla yerine getirdiklerini dile getiren Sargın, "Çocuklarımızın yüzünü gülümsetmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu yıl Antalya, Isparta ve Burdur'daki 6 okulda belirlediğimiz 300 ihtiyaç sahibi çocuğun dileklerini bağışçılarımız aracılığıyla yerine getirdik." dedi.

Çocukların dileklerinin bazen kendilerini de şaşırttığını ve geleceğe olan güvenlerini artırdığını kaydeden Sargın, "Bir dağ köyünün okulundaki bir öğrenci gitar, bir diğeri İngilizce öğrenim seti istiyor. Çocuklarımızın dileklerinin genellikle eğitimleri ya da sporla alakalı olması da bizi ayrıca mutlu ediyor." diye konuştu.

Sargın, proje kapsamında çocukların dileklerini yerine getirmek için çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.