Antalya

Yeşilköy Mahallesi asfalt yola kavuşuyor

10:40 21 Haziran 2016
Yeşilköy Mahallesi asfalt yola kavuşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca'ya bağlı Yeşilköy Mahallesi'nde yol yapım, genişletme ve asfaltlama çalışması başlattı.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ekipleri, Yeşilköy ve Belen mahalleleri grup yolunda asfalt öncesi bakım onarım ve genişletme çalışmalarına başladı. 9 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolunda önce yol genişletme ve altyapı çalışması yapacak ekipler, ardından yola sathi kaplama asfalt dökecek.

Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, Büyükşehir ekiplerinin hız kesmeden çalışmalarına devam etiğini, özellikle kırsalda kalan mahallelere yol, içme suyu gibi önde gelen hizmetleri öncelikle yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Yeşilköy ve Belen grup yolunda genişletme, bakım ve onarım çalışmasına başladıklarını ifade eden Evran, şöyle konuştu:

"Büyükşehir Belediyemiz Kırsal Hizmetler birimi olarak, ilçemizin değişik mahallelerinde yol yapım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Daha önce başlattığımız ve çalışmaları devam eden Altınyaka-Çaltı mahalleleri bağlantı yolu, Hızırkahya-Kavak mahalleleri yollarına ek olarak Yeşilköy Mahallemizin yolunda da bir çalışma başlattık. Yolun stabilize çalışmasını en kısa sürede tamamlayarak asfaltlama işlemine geçilecek. İnşallah yıllardır yol konusunda sıkıntı çeken Yeşilköy Mahallesi sakinlerimiz bu çalışmanın ardından daha rahat bir ulaşım imkanı bulacaklar."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.