Antalya

Kepez'de iftar pragramı

10:01 22 Haziran 2016
Kepez'de iftar pragramı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Emek ve Karşıyaka mahallelerinde verdikleri iftar programlarına katıldı.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karşıyaka ve Emek mahallelerinde düzenledikleri iftar programı kapsamında evleri ziyaret eden Tütüncü, mahalle muhtarlarının tespit ettiği evlerde yaşlılarla, hastalarla bir araya geldi.

Ailelerle görüşerek, ihtiyaçların giderilmesi için talimat veren Tütüncü, Karşıyaka Mahallesi'ndeki iftar programına katıldı. Burada vatandaşlara yemek dağıtan Tütüncü, Kepez'deki 66 mahallenin tamamında iftar vereceklerini ifade etti.

İftarlarını evlerinde, davetli oldukları yerde açmadıklarını dile getiren Tütüncü, "Ramazanlarda iftarımızı, en çok sevdiğimiz halkımızın sofralarında açıyoruz. Ramazan, helal bir lokmayı, bir ve beraber olmayı, kardeş olmayı paylaşmaktır, diyoruz ve Kepez'in mahallelerine kurduğumuz iftar sofralarına geliyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin." dedi.

Bir yıl önceki ziyaretinde Emek ve Karşıyaka mahalle sakinlerinin doğalgaz talep ettiğini hatırlatan Tütüncü, verdikleri sözü yerine getirerek, her iki mahallede doğalgaz hattı borularının döşenmesi çalışmasının bitme noktasına geldiğine dikkati çekti.

Tütüncü, ramazanın bittiği hafta Emek'ten başlamak üzere Karşıyaka mahallelerinde asfalt ve kaldırım çalışmasını başlatacaklarını, iki mahallenin tüm yollarını sıcak asfaltla kaplayacaklarını anlattı.

Emek Mahallesi'ndeki iftar sofrasına da katılan Tütüncü, vatandaşlara şerbet ikram etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.