Antalya

Engelli sivil toplum kuruluşu temsilcileri EXPO'da

11:19 22 Haziran 2016
Engelli sivil toplum kuruluşu temsilcileri EXPO'da

Büyükşehir Belediyesi, Antalya'da engellilere hizmet veren sivil toplum kuruluşu temsilcilerini EXPO Fuar Alanı'nda ağırladı.

EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan açıklamaya göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Antalya'da engellilere yönelik hizmet veren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile EXPO 2016 Fuar Alanı’nı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel’in Engelliler Haftası'nda gerçekleştirdiği toplantıda kararlaştırılan geziye, il merkezinde engellilere hizmet sunan 48 sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Şube Müdürleri katıldı.

Temsilciler ilk kez geldikleri EXPO 2016 Fuar Alanı'nı, kendilerine tahsis edilen araçlar ve rehberler eşliğinde gezdi. Rehberlerden EXPO hakkında bilgi alan STK temsilcileri ülke bahçelerini ziyaret etti. 100,7 metre uzunluğundaki EXPO Kulesi'ne de çıkan temsilciler Antalya ve fuar alanını metrelerce yukarıdan izleme fırsatı buldu.

Antalya'da faaliyet gösteren Otistik Bireyler Spor Kulübü Derneği Başkanı Nilhan Turan Kırdı yapılan ziyaretin son derece verimli olduğunu belirterek, ''Büyükşehir, bugün biz temsilcileri çok güzel bir şekilde ağırladı. Bir hayli geniş olan alanda yürüyebilme imkanı zor olduğu için, bize özel araç tahsisinde bulundular. Rehberler eşliğinde dört bir köşesini gezdik. Gezdiğimiz her alan hakkında bilgilendirildik. Bizler için bu organizasyonu organize edenlere teşekkür ederim.'' diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.