Antalya

Ramazan Bayramı'na doğru

13:40 02 Temmuz 2016
Ramazan Bayramı'na doğru

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bayram süresince Zabıta Dairesi Başkanlığında çalışan personel görevde olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hazırlıklar kapsamında Ramazan Bayramı'nda zabıta, itfaiye ve ASAT birimlerinde çalışmalar tamamlanırken, belediyeye ait otobüsler, ANTRAY ve nostaljik tramvayın bayram boyunca ücretsiz yolcu taşıyacağı bildirildi.

Ekipler, bayram öncesi özellikle arife günü açık yiyecek ve içecek üretimi ile satışını gerçekleştiren işyerlerinde denetimlerini yoğunlaştıracak ve arife gününden itibaren bayram süresince Uncalı, Kurşunlu ve Andızlı mezarlıklarında vatandaşların mezarları rahat ziyaret edebilmesi için gerekli önlemleri alacak.

Su ve kanalizasyon hizmetlerinde meydana gelebilecek olası sorunların giderilmesi amacıyla 483 nöbetçi personel ile ASAT ve 530 personelle itfaiye de bayram boyunca görev başında olacak.

Mezarlıklarda da görevli din görevleri tarafından vatandaşlara mezar ziyaretlerinde yardımcı olunacak ve Uncalı'dan Kurşunlu mezarlığına 09.00 ile 15.00 saatleri arasında servis kaldırılacak.

- Ücretsiz ulaşım

Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar doğrultusunda, belediye tarafından işletilen ECP plakalı kırmızı otobüsler, Kepezaltı ile Meydan mahalleleri arasında hizmet veren ANTRAY ve nostaljik tramvay da bayram süresince ücretsiz yolcu taşıyacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.