Antalya

13. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali

00:34 10 Temmuz 2016
13. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali

Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde, sanatçı Mustafa Sandal ve Simge konser verdi.

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin sunuculuğunu ünlü komedyen Okan Karacan yaptı.

Festivalde ilk olarak ilçe stadında sahne alan şarkıcı Simge, sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan sanatçı, dinleyicilere güzel bir akşam yaşattı. Simgeyi izlemeye gelenler davetliler, sanatçının seslendirdiği bazı şarkılara da eşlik etti.

Simge bir şarkısını seslendirdiği sırada sıcak havadan dolayı baygınlık geçirdi. Sahne kenarına gelen şarkıcıya ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı. Simge daha sonra Kemer'de bir hastaneye kaldırıldı. Tansiyonu düştüğü ve serum verildiği öğrenilen şarkıcısının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Simge'den sonra sahne alan Mustafa Sandal ise yaklaşık iki saat konser verdi. Sıcak havaya rağmen, davetliler Sandal'ın seslendirdiği şarkılara eşlik ederek, eğlendi.

Konser sonrası konuşan Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer'deki turizmi geliştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, bayramda otellerin doluluk oranının yüzde yüz, şu anda ise yüzde 80 civarında olduğunu kaydetti.

Rus uçaklarının Antalya'ya gelmeye başladığını bildiren Gül, sezonun 12'nci ayın ortalarına kadar devam edeceğini beklediklerini açıkladı.

Belediye Başkanı Gül, konuşmasının ardından, şarkıcı Mustafa Sandal'a plaket verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.