Antalya

İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya tepkiler

01:40 16 Temmuz 2016
İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmaya tepkiler

İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmanın ardından Antalya'da polis telsizinden, "Şu anda görevi başında bulunan tüm meslektaşlarımız, bayrağımıza, milletimize devletimize karşı tehlike arz edecek her türlü hareketlere karşı, gözünü kırpmadan gerekeni yapacaktır. Allah yar ve yardımcınız olsun." anonsu yapıldı.

İstanbul ve Ankara'daki askeri kalkışmanın ardından, İl Emniyet Müdürlüğünden kalkışmaya karşı gerekenin yapılacağı ifade edildi.

Polis telsizinden yapılan anonslar şöyle:

"Her türlü harekete karşı tereddüt etmeden müdahale edip, bu tür eylemlere kesinliklikle müsaade etmeyecekler. Herkese görevinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.

- İstasyonlara dikkat, tüm görevlilerimizin dikkatine. Şu anda görevi başında bulunan tüm meslektaşlarımız, bayrağımıza, milletimize devletimize karşı tehlike arz edecek her türlü hareketlere karşı, gözünü kırpmadan gerekeni yapacaktır. Allah yar ve yardımcınız olsun.

- Emir anlaşıldı efendim. Merkez, Anayasaya, bayrağa ve milletim üzerine yemin ederim ki tüm şubem ile bunların arkasındayım.

- Birimimle kale gibi dimdik, sapa sağlam verilen görevleri yerine getirmek üzere hazırım.

- Tüm kardeşlerimle birlikte kanımızın son damlasına kadar bu emri yerine getireceğiz. and içiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.