Antalya

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

03:00 11 Ağustos 2016
FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Antalya'nın Kaş ilçesinde vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı sürdürdükleri demokrasi nöbetini tamamladı.

Cumhuriyet Meydanı'nı dolduranlar, darbe girişimini protesto etti. Bazı vatandaşlar, Akçagerme'den ilçe merkezine otomobil ve motosiklet konvoyu oluşturarak geldi.

Demokrasi nöbetine, Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, İlçe Jandarma Komutanı Orhan Karakoyun, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de eşlik etti.

Kaymakam Bayar, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da Türk milletinin ezber bozan davranışının ve Türklerin cesurluğunun dünyada görüldüğünü söyledi.

Belediye Başkanı Kocaer de Türk milletinin darbeleri hiç unutmadığını anlattı. Demokrasi, hürriyet, vatan, bayrak, millet, devlet için aynı heyecan ve duyguyu beraber paylaştıklarını ifade eden Kocaer, "Her zaman bir olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ulutaş ise "Demokrasimiz, milletimiz, geleceğimiz için bu nöbetleri bugüne kadar getirdik. Bundan sonra bu meydan demokrasi meydanı olarak da anılacak. 27 gündür bizi bu meydanda yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.