Antalya

EXPO Kulesi'nde evlenme teklifi

14:31 16 Ağustos 2016
EXPO Kulesi'nde evlenme teklifi

EXPO 2016 Antalya'nın sembolü Turkcell EXPO Kulesi, romantik bir evlenme teklifine sahne oldu.

EXPO 2016 Antalya Ajansı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalyalı Yurdabey Sarıtaş (33), 6 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Banu Bingöl'e kulenin seyir terasında keman eşliğinde evlenme teklif etti.

Yurdabey Sarıtaş, sürpriz teklif için saatler öncesinden arkadaşlarıyla birlikte hazırlık yaptı. Kulenin seyir terasını balonlarla süsleyen Sarıtaş, terasın camına da kalplerle süslü "Benimle evlenir misin?" yazısını astı.

Kendisi için hazırlanan sürprizden habersiz arkadaşlarıyla EXPO Kulesi'ne çıkan Banu Bingöl, asansörden inince keman eşliğinde karşılandı. "Benimle evlenir misin?" yazısının yanında bekleyen Yurdabey Sarıtaş'ın yanına giden genç kadın duygusal anlar yaşadı. Sarıtaş, "Evet" cevabının ardından elindeki yüzüğü Bingöl'ün parmağına taktı.

Kız arkadaşına unutamayacağı bir evlilik teklifi yapmak istediğini belirten Sarıtaş, şunları söyledi:

"Hem bizim için özel olmasını hem de EXPO'da bir ilk olmasını istedim. Kız arkadaşım ona ne zaman evlilik teklifi yapacağımı hep merak ediyordu. Ben de çok özel olmasını istediğim bu teklif için arkadaşlarımla birlikte böyle bir sürpriz hazırladım. Bizim için çok özel ve güzel bir anı oldu diye düşünüyorum."

Çiftin mutluluğuna arkadaşları ve kuleyi ziyaret eden vatandaşlar da ortak oldu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.