Antalya

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, kurban satış alanını inceledi

14:11 30 Ağustos 2016
Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, kurban satış alanını inceledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kurban Bayramı öncesinde Çamlıca Mahallesi'nde hizmete giren kurban satış alanında incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Tütüncü, Çamlıca Mahallesi'ndeki kurban satış yerinin hizmet vermeye başladığını, Varsak Karşıyaka Mahallesi'nde konut yerleşim ortasında kalan kurban satış yerinin ise şehir dışına taşındığını belirtti.

Tütüncü, Çamlıca Mahallesi Köseler Sokak'ta, çevresinde konut olmayan 45 dönümlük alanda kurban satış yerinin oluşturulduğunu, 106 adet hayvan çadırının bulunduğu kurban satış yerinin duş, tuvalet, alışveriş, elektrik ve su gibi ihtiyaçları tamamlanarak hizmet vermeye başladığını kaydetti.

Daha önceki yıllarda kurban satış yerlerinin vatandaşların rahatsız olacağı kadar şehir içerisinde kurulduğuna işaret eden Tütüncü, "Şimdi hayvan satıcılarımızın rahat bir ortamda ticaretlerini, vatandaşlarımızın da kurbanlık hayvan alışverişlerini kolayca yapabilecekleri güzel bir tesis oluşturduk. Kurban satış yerinin içerisinde tuvalet ve duş imkanları başta olmak üzere pek çok sosyal imkanı hemşehrilerimize sunuyoruz. Çamlıca Mahallemizde kurduğumuz kurbanlık satış yeri, vatandaşlarımızın kurbanlık hayvan alışverişlerini sorunsuz şekilde yapabilmeleri bakımından almış olduğumuz tedbirlerinden bir tanesidir." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.