Antalya

Antalya açıklarında tur teknesinin batması

09:59 04 Eylül 2016
Antalya açıklarında tur teknesinin batması

Antalya açıklarında batan tur teknesinden kurtarılarak hastaneye kaldırılan 38 kazazededen 36'sının taburcu edildiği ve 2'sinin de gözlem altında tutulduğu bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Antalya Kaleiçi Yat Limanı'ndan dün saat 17.15 sıralarında kalkan "Kurt C" isimli gezinti teknesinin, dönüş yolunda ani gelişen fırtına nedeniyle Kaleiçi önlerinde alabora olduğu anımsatıldı.

Teknedeki 86 kişiden 84'ünün sahil güvenlik ve İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube ekipleri ile çevredeki teknelerde bulunanlarca tahliye edildiği belirtilen açıklamada, "Kazazedelerden 38'i hastanelere kaldırılmış ve 36'sı taburcu edilmiştir. 2 kazazede, halihazırda gözlem altında tutulmakta olup sağlık durumları iyidir." ifadelerine yer verildi.

Kayıp 2 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü vurgulanan açıklamada, günün ilk saatlerinden itibaren Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı koordinesinde sahil güvenlik ve İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube dalış ekiplerince dalış icra edileceği ve sahil güvenlik helikopterinin de arama faaliyetine katılacağı kaydedildi.

Açıklamada, ayrıca fırtınada Küçük Çaltıcak önlerinde 3 kişinin bulunduğu lastik botun da battığı ve içindekilerin sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldığı bildirildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.