Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi, mükellef borçlarını yapılandırıyor

14:48 07 Eylül 2016
Antalya Büyükşehir Belediyesi, mükellef borçlarını yapılandırıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" kapsamında mükellef borçlarını yapılandırıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 19 Ağustos 2016 tarihli ve 29806 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 sayılı "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" kapsamında, kira ve idari para cezaları haricindeki diğer tüm alacaklar yapılandırılacak.

Yapılandırma için başvuruların şahsen, vekaletname veya yetkilendirme belgesi ile yapılabileceği kaydedilen açıklamada, mükellef sicil bilgilerinin güncel olmasının yapılandırma düzenlenmesi ve irtibat sağlanması açısından önemli olduğu vurgulandı.

Yapılandırılmış borç taksitlerinin peşin ödenmesi halinde yüzde 50 oranında faiz indiriminin de söz konusu olacağının ifade edildiği açıklamada, yapılandırılmış borçların ilk iki taksidinin ödenmemesi halinde yapılandırma hakkının kayba uğrayacağı hatırlatıldı.

Açıklamada, başvuruların 31 Ekim 2016'ya kadar Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğü'ne yapılabileceği, ayrıca 02422495107 veya www.antalya.bel.tr adresinden de bilgi alınabileceğine dikkat çekildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.