Antalya

''28. Genç İletişimciler Yarışması''

16:21 22 Şubat 2017
''28. Genç İletişimciler Yarışması''

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi, Aydın Doğan Vakfı (ADV) tarafından düzenlenen ''28. Genç İletişimciler Yarışması''nda, 5 ayrı dalda 14 ödül aldı.

Akdeniz Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, Aydın Doğan Vakfı'nın, iletişim fakültesi öğrencilerinin geleceğin çağdaş medya liderleri olarak yetişmelerine destek vermek amacıyla her yıl düzenlediği yarışmada bu yıl, 37 üniversitenin İletişim Fakültelerinden yazılı, görsel, işitsel, reklam, halkla ilişkiler ve internet yayıncılığı dallarında bin 295 öğrencinin 772 çalışmayla katıldığı bildirildi.

Genç iletişimcilerin tüm hünerlerini sergilediği yarışmada, 772 çalışmadan 118'i ödüle değer bulundu.

5 yıldır Aydın Doğan Vakfı ödül töreninde Türkiye birinciliğini sürdüren Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi, bu yıl aldığı 8 birincilik, 1 ikincilik ve 5 üçüncülük ödülüyle yine yarışmanın yıldızı oldu.

Ödül alan öğrencilerle birlikte törene katılan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Figen Ebren, öğrencilerin büyük bir başarıya daha imza attıklarını kaydetti.

Ebren, "Akdeniz İletişim olarak yine en çok ödül alan fakülte olmayı başardık.

Akdeniz İletişimin bir üyesi olarak bu gururu altıncı kez yaşamaktan dolayı çok mutluyum. Bize bu gururu yaşatan sevgili öğrencilerimi ve değerli hocalarımı yürekten kutlarım.

Bu başarının arkasında büyük bir emek var. Öğrencilerimiz aldıkları ödüller ile yine emeklerinin karşılığını almayı başardılar." ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.