Antalya

Tütüncü "Beyaz Masa"da talepleri dinledi

11:59 13 Mart 2017
Tütüncü "Beyaz Masa"da talepleri dinledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşların taleplerini dinledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kepez Belediyesi Halkla İlişkiler Şefliği bünyesindeki "Beyaz Masa"da mesaisine başlayan Tütüncü, onlarca vatandaşla görüştü.

İki belediye başkan yardımcısı, dört müdür ve bir şefin katıldığı görüşmede, taleplere anında yanıt verildi. Görüşmedeki istekler, bir raportörle kayıt altına alındı. Kepezliler, çoğunlukla imar ve iş arama konularındaki taleplerini doğrudan Tütüncü'ye iletme şansı buldu.

Son 8 yıldır kaliteli hizmet sunma noktasında en önemli birimlerin başında gelen Beyaz Masa'da vatandaşlarla üçüncü buluşmasını önümüzdeki salı günü gerçekleştireceğini duyuran Tütüncü, bu işlemi her hafta tekrarlamak istediklerini belirtti.

Belediyeciliğin en önemli işlerinden birinin vatandaşlarla iç içe olmak olduğunu vurgulayan Tütüncü, "Beyaz Masa buluşmalarında talepleri aldık, sorunları dinledik ve tamamına yakınını çözdük. Vatandaşlarımıza güzel bir gün yaşatmış olduk. Dertli olanların gönüllerini hafiflettik." ifadelerini kullandı.

Beyaz Masa mesaisine devam edeceğin aktaran Tütüncü, şunları kaydetti:

"Başkanlık makamıyla görüşmek isteyen hemşehrilerimizi gelecek salı günü de bekliyoruz. Kolay ulaşılabilen bir belediyeyiz. İzmir'den sosyal medya üzerinden randevu isteyen vatandaşımızla da görüştük. İzmirli vatandaşımız, bize bir belediye başkanına bu kadar kolay ulaşabileceğini ilk kez gördüğünü söyledi. Doğru kanalları kullanırsak, aslında bize ulaşmak çok kolay."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.