Antalya

Antalya OSB'de, "Kariyer Günleri" Paneli

13:49 23 Mart 2017
Antalya OSB'de, "Kariyer Günleri" Paneli

Antalya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sanayi tesislerinin ikinci ve üçüncü kuşak nesillerinin katılımıyla kurulan Genç Organize Sanayi Derneği (GOSD) üyeleri, "Kariyer Günleri" Paneli ile OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, meslek lisesi öğrencilerinin eğitim standartlarını yükseltmeyi amaçlayan genç sanayiciler, Antalya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelip yaşanan sorunları masaya yatırdı.

Öğrencilerin kariyer hedeflemelerini desteklemek amacıyla düzenlenen Kariyer Günleri Paneline, yaklaşık 200 meslek lisesi öğrencisi katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, öğrencilere ara eleman olmadıklarını, teknik eleman olduklarını, Antalya OSB'nin de kendilerini her zaman destekleyeceğini bildirdi.

Genç Organize Sanayi Derneği (GOSD) Başkanı Canan Gürkan da OSB'deki genç kuşakların donanımlı olmasını sağlayarak nitelikli istihdam gücü ile bölgenin kalkınmasını sürdürülebilir kılmayı hedeflediklerini kaydetti.

Gürkan, "GOSD olarak şirketlerimizde genç kardeşlerimizle çalışacağız. Bu kapsamda elimizi taşın altına koymamız gerektiğini biliyor ve bu farkındalık ile hareket ediyoruz. Çok şanslıyız ki bölgemizde bir meslek lisesi var ve bu şansı öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin de hissetmesini istiyoruz. İlk iş olarak Bölge Yönetim Kurulumuzun da teşvik ve desteği ile teknolojik gelişmişlikte meslek lisemizi yukarılara taşımak istiyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.