ASAT Birimler Arası Futbol Turnuvası
13:30
30 Mayıs 2017

Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü (ASAT) Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 7 takımın katılımıyla dostluk içerisinde geçen turnuvada, İnsan Kaynakları-Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı şampiyon oldu.
Su Şebeke Dairesi Başkanlığı ikinci, Abone İşleri Dairesi Başkanlığı üçüncü, Kanalizasyon-Tesisler-Çevre Koruma Dairesi Başkanlığı ise dördüncü oldu.
Yaklaşık bir ay süren turnuvanın final müsabakaları Uğur Sorguç Stadı'nda gerçekleştirildi. Lig usulüne göre toplamda 25 maç oynanan ve büyük çekişmelere sahne olan müsabakalarda dereceye giren ilk dört takıma kupalarını, ASAT Genel Müdür Yardımcısı Ali Cumhur Doğan verdi.
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.
YORUMLAR