Antalya

15 Temmuz şehitleri anısına fidan dikildi

11:44 12 Temmuz 2017
15 Temmuz şehitleri anısına fidan dikildi

Antalya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü personeli, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlar anısına fidan dikti.

Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nün (BATEM) Demircikara Mahallesindeki uygulama alanına gelen Antalya Rölöve ve Anıtlar Müdürü Cemil Karabayram ve kurum çalışanları, fidan dikimi yaparak, can suyu verdi.

Karabayram, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl 15 Temmuz'da terör örgütü FETÖ mensuplarının Türkiye'nin yarınlarını çalmaya çalıştığını söyledi.

Türkiye'nin çok acı günler yaşadığını anlatan Karabayram, "15 Temmuz'da ülke olarak bir vahşet yaşadık. Bu vahşet sırasında birçok vatandaşımız hain FETÖ'cüler tarafından şehit edildi, birçoğu da yaralanarak gazi oldu. Bizler de Antalya'nın birçok bölgesinde, bu ülke için canlarını feda eden şehitlerimizin anısına 250 fidanı doğayla buluşturuyoruz." diye konuştu.

Şehitlerin ismini verdikleri fidanları doğaya armağan ettiklerini dile getiren Karabayram, tüm şehitlerin aziz hatıraları önünde saygıyla eğildiklerini ifade etti.

Türk milletinin hainlere hiçbir zaman fırsat vermediğini, bundan sonra da vermeyeceğini kaydeden Karabayram, şöyle konuştu:

"Buradan bir haykırışta bulunmak istiyorum. Unutmasınlar, bu ülkenin meclisine, bu ülkenin Cumhuruna, bu ülkenin halkına kastedenleri tarih hiçbir zaman affetmeyecektir. Onları karanlıklara gömdüğümüz gibi aydınlıklar bizimdir. Bütün FETÖ'yü buradan tarihin anıtlarının altına gömdüğümüzü ilan ediyorum. Ülkemizin üzerinde oynanan hiçbir hain oyuna Allah fırsat vermesin. Bu şanlı bayrak ilelebet dalgalanmaya devam edecektir."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.