Antalya

Aksu'da plajlar temizlendi

18:37 18 Temmuz 2017
Aksu'da plajlar temizlendi

Aksu Belediyesi Kundu sahillerinde bulunan halk plajlarında bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Aksu Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Kopak Çayı yanında bulunan plajda yaşanan geçici su kesintisi nedeniyle bir takım sorunlar meydana geldiği ve belediyenin gerekli çalışmaları yaptığı belirtildi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, sorumluluk bölgelerindeki plajlardaki rutin temizlik çalışmalarının aralıksız yapıldığını belirterek, turizm sezonunun yoğun olarak yaşandığı bugünlerde gerekli titizliğin gösterildiğini vurguladı.

Şahin, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Belediyemiz tarafından Kemerağzı bölgesinde 3, Kundu bölgesinde 1 adet olmak üzere toplam 4 noktada Halk Plajları tesis edilerek halkımızın kullanımına sunulmuştur. Özellikle yaz sezonu öncesinde plajların gölgelikleri, oturma yerleri, çöp kutuları, duş alma yerleri, soyunma kabinleri ve tuvaletleri bakımdan geçirilerek hizmete açılmıştır.

Bu tesislerin ihtiyacı olan suyun temini de bölgede bulunan turizm tesislerinden sağlanmaktadır. Son dönemde tesislerin doluluk oranlarının çok yüksek olması ve mevcut suyun zaman zaman yetersiz kalması nedeniyle, 2 plajımızda kısmi zamanlı sular kesilmiş ve bu nedenle hiç istenmeyen nahoş bir görüntü ortaya çıkmıştır.

Soyunma odaları ve tuvaletlerin kapıları ise kimliği belirsiz kişiler tarafından çalınmıştır. Belediyemiz bu konuda acilen plajların temizliğini yapmış, zarar gören duş, tuvalet ve soyunma kabinlerinin bakımını gerçekleştirmeye başlamış ve su temini için çalışma başlatmıştır. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve temiz bir ortamda plajlarımızı kullanabilmesi için yoğun şekilde çalışmamız devam etmektedir. Bir ya da iki gün içerisinde sorun tamamen ortadan kalkacaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.