Antalya

Çalınan köpeğini buldu

16:38 27 Temmuz 2017
Çalınan köpeğini buldu

Antalya'da tenis kulübü işletmecisi Tuğba Okul, izini dedektif gibi sürdüğü kaybolan köpeğini buldu.

Tuğba Okul (29), 4 gün önce 5,5 aylık "Arya" adlı Rottweiler cinsi köpeğinin Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi'nde kaybolması üzerine kendi başına köpeğini aramaya başladı.

Tesisin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Okul, köpeğini bir kişinin kucağında götürdüğünü fark etti.

Hırsızlık zanlısının eşkalini belirleyen Tuğba Okul, iş yerlerinin güvenlik kameralarından da şüphelinin bulunduğu bölgeyi tespit etti.

Polis merkezine giderek şikayetçi olan Okul, sosyal medya hesabından köpeğin fotoğrafı ve şüphelinin eşkalini gösteren paylaşımlarda bulundu.

Okul'un köpeği, Muratpaşa ilçesi Yüzüncüyıl Bulvarındaki bir işletme sahibi tarafından bulundu. Köpeğine kavuşan Okul, duygusal anlar yaşadı.

- Köpeği buldu, hırsızı arıyor

Okul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köpeğine 2,5 aydır aradığını belirterek, "Çok mutluyum. Şimdi sıra köpeğimi çalan kişiyi bulmakta. Köpeğimi bulduğum gibi onu da bulacağım. Köpeğimle uzun süre sarılarak özlem giderdik. O anki duygularımı anlatmam çok zor. Yakınlarını kaybeden insanların neler yaşadığını anlayabiliyorum. İnşallah bir daha ayrılmayız. Köpeğimin psikolojisi de bozulmuş. Uykusundan sürekli korkarak, titreyerek uyanıyor." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.