Antalya

ATSO, 5 kategoride ödül verecek

22:10 28 Temmuz 2017
ATSO, 5 kategoride ödül verecek

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, odalarının geleneksel ödül töreni kapsamında ilk kez 5 kategoride "Antalya İnovasyon Ödülü" vereceklerini bildirdi.

ATSO Başkanı Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, oda olarak 2017'yi "İnovasyon Yılı" ilan ettiklerini, bu temayı çeşitli etkinliklerle desteklediklerini ifade ederek, inovasyonun tüm sektörler için geçerli bir kavram olduğuna dikkati çekti.

Ödül kategorisini eklemekteki amaçlarının Antalya'da yenilikçilik kültürünün gelişmesini geliştirmek olduğunu vurgulayan Çetin, "Amacımız, Antalya ekonomisine yeni ürün, yeni üretim ve hizmet alanlarının kazandırılmasını, araştırma-geliştirmeye dayanan yüksek katma değerli üretimi, beşeri sermayenin ve fikri mülkiyet haklarının gelişmesini teşvik etmektir, yenileşme konusunda farkındalık yaratmaktır." ifadesini kullandı.

Çetin, inovasyon ödüllerinin "Ürün inovasyonu", "Hizmet inovasyonu", "Pazarlama inovasyonu", "Organizasyon inovasyonu" ve "Süreç inovasyonu" olmak üzere 5 kategoride verileceğini vurguladı.

"Antalya İnovasyon Ödülü"ne sektör ve büyüklüğüne bakılmaksızın, kentte yerleşik Türk vatandaşı veya yabancı uyruklu bir veya birden fazla kişi, kurum ve kuruluş başvuruda bulunabileceğini anlatan Çetin, başvurularda oda üyeliği koşulunun aranmayacağını kaydetti.

2015 yılı ve sonrası tüm fikir, proje ve çalışmaların önerilebileceğini bildiren Çetin, katılmak isteyenlerin 21 Ağustos'a kadar ATSO Araştırma Geliştirme Müdürlüğüne katılım dosyalarını elden teslim etmesi gerektiğini ifade etti.

Çetin, ödüllerin ATSO 2017 Geleneksel Ödül Töreni'nde takdim edileceğini vurguladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.