Antalya

AEDAŞ sokak armatürlerini kontrolden geçirdi

16:03 14 Ağustos 2017
AEDAŞ sokak armatürlerini kontrolden geçirdi

Akdeniz Elektrik AŞ (AEDAŞ) ekiplerinin, Antalya, Burdur ve Isparta’daki tüm sokak armatürlerini kontrolden geçirdiği bildirildi.

AEDAŞ'tan yapılan açıklamada, sorumluluk sahasındaki 249 bin 270 sokak armatürünün ekiplerce kontrol edilerek, sorun tespit edilen 20 bin 590 armatürün bakım ve onarımını gerçekleştirilerek çalışır hale getirdiği belirtildi.

Şirket Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu, yaptığı değerlendirmede, kaliteli elektrik dağıtım hizmetinin sürekli ve kesintisiz elektrik temininden geçtiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Aydınlatma da kaliteli elektrik dağıtım hizmetinin temellerinden birini oluşturuyor. Bu yüzden planlı bakım ve onarım çalışmalarımız dahilinde enerjinin sürekliliğini sağlamak üzere armatür bakımlarına ayrı bir önem gösteriyoruz. Ekiplerimizin büyük bir özveriyle yürüttüğü ve kısa sürede tamamlanan bu çalışma sayesinde hizmet bölgemizdeki elektrik kalitesini büyük oranda artırdık. Gösterdikleri azim ve performans için çalışma arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Amacımız, hizmet verdiğimiz şehirlerin daima aydınlık olması ve abonelerimizin kendilerini güvende hissetmeleri. Daha aydınlık sokaklar için tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.