Antalya

Muratpaşa bayrama hazır

11:08 30 Ağustos 2017
Muratpaşa bayrama hazır

Muratpaşa Belediyesi, Kurban Bayramının sorunsuz şekilde yaşanabilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bayram öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı.

Zabıta, park ve bahçeler, fen işleri, veteriner ve temizlik işleri müdürlükleri, bayram süresince hizmet vermeye devam edecek. İki ayrı kesim noktasında Muratpaşa Belediyesi kesim elemanları görev alacak. Vatandaşlar uyarı ve şikayetlerini, 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezine iletebilecek.

- Gıda iş yerleri denetlendi

Bayram öncesi zabıta müdürlüğü ekipleri, tatlı üretim ve satışı yapılan iş yerleri başta lmak üzere gıda imalatı ev satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini sıkılaştırdı.

Bu arada belediye ekipleri tarafından Kurban Bayramı öncesi camilerde de temizlik çalışması yapıp camilere gül suyu sıktı.

- Uysal'dan "barış" mesajı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramın birinci gününün 1 Eylül Dünya Barış Günü'ne denk geldiğine işaret etti.

Bayramların, tüm dünyaya barış müjdecisi olması dileğinde bulunan Uysal, şunları kaydetti:

"Bayramlar sevgimizi, saygımızı, dayanışmamızı, komşuluğumuzu arttırdığımız çok önemli günler. Coğrafyamızda, çevremizde epey sıkıntı var. Biz de bundan belli bir oranda etkileniyoruz. Bu etkiyi de en aza indirmenin yolu, dayanışma içinde olmak, kenetlenmek bir birimizi sevmek, saymak. Bayramlar, birlik, beraberlik için çok güzel vesileler. Nice bayramlar yaşayalım hep birlikte bayramımız mübarek olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.