Antalya

Antalya'da market kasiyerinin darbedilmesi

15:28 05 Ekim 2017
Antalya'da market kasiyerinin darbedilmesi

Antalya'nın Kepez ilçesinde markette darbedilen kasiyer Gülçin Özçelik, şikayetçi olmasına rağmen serbest bırakılan kişinin gereken cezayı alması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Varsak Mahallesi'nde bir markette önceki gün, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol oyuncusu Mikail K'nin darbettiği Özçelik, güvenlik kamerasına da yansıyan olaya ilişkin AA muhabirine açıklamasında, Mikail K'nin olay akşamı mağazayı kapatmalarına yarım saat kala geldiğini ve alışveriş yaptığını kaydetti.

Kasaya doğru geçtiğinde bu kişinin sigara istediğini, ardından ismini sorduğunu belirten Özçelik, Mikail K'nin kendisine küfür ettiğini, reyonları yere devirdiğini, tokat attığını ve başına vurduğunu anlattı.

Yüzünde darbe izi bulunan Özçelik, "Şikayetçi oldum ancak olayın sabahında serbest bırakıldı. Bunun için de elimden geleni yapacağım. Tekrar dava açacağım. Sonuna kadar gideceğim." dedi.

Kasiyeri darbeden Mikail K. ise kendisinin 10 yıl önce trafik kazası geçirerek "ampute" olduğunu, hayata basketbol sayesinde tutunduğunu belirtti.

Mikail K, alkol kullandıktan sonra sigara almak için markete girdiğini ve burada kasiyerle tartıştığını belirterek, "Ben de öfkeme yenik düştüm. Hayatımın en büyük hatasını yaptım." dedi.

Olaydan sonra çalıştığı iş yerinden ve kulübünden çıkarıldığını belirten Mikail K, "Alkol aldım, hatalıyım, suçluyum. Özür dilemek, gönlünü almak istiyorum." ifadesini kullandı.

Mikail K, kendisinin suçlu olduğunu ve bir daha alkol almayacağını belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.