Antalya

Kepez Belediyesinden spora yatırım

14:45 08 Ekim 2017
Kepez Belediyesinden spora yatırım

Kepez Belediyesince Fabrikalar Mahallesi'nde bulunan olimpik yüzme havuzunun üstü kapatılarak, havuzun yaz kış kullanılması imkanı sağlandı.

Fabrikalar Mahallesi'nde Kepez Belediyesince yapılan çalışmayla üstü kapatılarak kış mevsiminde de kullanma imkanı sağlanan olimpik yüzme havuzunun açılışı törenle yapıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, törende yaptığı konuşmada, her yaştan insanın yaşamaktan memnun olacağı bir şehir oluşturmak için çalıştıklarını belirtti.

Fabrikalar Mahallesi'ndeki havuzun üzerinin kapatılması projesinin de bunun bir parçası olduğunu ifade eden Tütüncü, havuzun yanındaki Barış Akkabak Caddesi tamamlanınca yeni bir imar düzenlemesi yaparak 13 bin metrekarelik alan oluşturulacağını ve burada içinde 7 gün açık kalacak küçük bir organik ürünler pazarı ile büyük bir balıkçılar pazarı kurulacağını bildirdi.

Tütüncü, Farikalar Mahallesi’ndeki Dokuma Parkı yanındaki dokuma kompleksinin de bölgeye ayrı bir cazibe katacağını belirterek, buraya 6 müze ve bir bilim merkezinin yapılacağını hatırlattı.

Törene, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı ve Fabrikalar Mahallesi Muhtarı Feyzullah Büyükkeleş de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.