Antalya

Kepez'de öğrencilere forma dağıtıldı

22:02 13 Ekim 2017
Kepez'de öğrencilere forma dağıtıldı

Antalya'nın Kepez ilçesindeki Şehit Jandarma Er Serhat Genç İlkokulu öğrencilerine forma dağıtıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, törene katılan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, ilçelerinin eğitim standartlarını yükseltici birçok maddi ve manevi yatımlar yaptıklarını belirtti.

Eğitim kalitesini arttırmak için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Tütüncü, okullara yatırım yapmak için adeta zamanla yarıştıklarını dile getirdi.

Yaptıkları tüm çabaların aslında Türkiye'nin aydınlık geleceğine katkılar olduğuna dikkati çeken Tütüncü, şunları kaydetti:

"Öğrenciler bizim için en değerli evladımızdır, ülkemizin geleceğidir. Hep bu gözle baktık. Her zaman belediyeciliğimizin merkezi de çocuklar, öğrenciler oldu, aydınlık bir gelecek oldu. Belediyemiz okul aile birliklerinin talebi olmadan da örnek çalışmalar sergiliyor. Bilişim sınıfları, forma dağıtımları buna örnek. Geçen yıl 22 binden fazla öğrencimize forma dağıttık. Yine bu yıl da aynı şekilde 20 binler seviyesinde forma dağıtacağız."

Habipler Mahallesi'ndeki 850 öğrencinin herbirine yazlık ve kışlık okul formaları hediye eden Tütüncü, Anadolu Oyuncak Müzesi gezisi talebi üzerine, her bir öğrenciye velileriyle birlikte gelebilmesi için 4'er bilet verdi.

Tütüncü, öğretmenlerle de sohbet ederek, istek ve sorunlarını dinledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.