Antalya

Kumluca'da sosyal kart dağıtımı

10:12 26 Ekim 2017
Kumluca'da sosyal kart dağıtımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Dairesi Başkanlığı tarafından, Kumluca'da ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal kart dağıtımı gerçekleştirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan ve sosyo ekonomik yönden ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlara, ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri "Sosyal Kart" dağıtımı yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, Büyükşehir Belediyesi olarak son iki yılda Kumluca'da bulunan 41 mahallede 446 vatandaşa sosyal kart dağıtımı yaptıklarını söyledi.

Sosyal kartları dağıtırken, vatandaşların ekonomik gelir durumları ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduklarını ifade eden Evran, "Sosyal kart dağıtacağımız vatandaşlarımızı, ilgili birimlerimize gelen talepler, yapılan inceleme, mahalle muhtarlarımızı bilgisi dahilinde gerçekleştiriyoruz. Bu konuda gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek için azami özen gösteriyoruz. Bu kartlar sayesinde ihtiyaç sahibi dar gelirli vatandaşlarımız, ihtiyaçları olan temel ürünleri istedikleri yerlerden alabiliyorlar." diye konuştu.

Oluşturulan sistemle vatandaşların ellerindeki sosyal kartlarda harcama miktarları bulunduğunu kaydeden Evran, bu sayede vatandaşların ihtiyacı olan ürünleri aldıklarını bildirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.