Antalya

Bölgesel Amatör Lig

12:32 30 Ekim 2017
Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kepezspor, sahasında konuk ettiği Bucak Belediye Oğuzhanspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti.

Kepez Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ligin 6'ncı haftasında Hasan Doğan Stadyumu'nda rakibi Bucak Belediye Oğuzhanspor'u konuk eden Kepez Belediyespor, rakibi karşısında sık sık pozisyon buldu.

İlk yarının bitimine 5 dakika kala Vano Tsilosani topu ağlara gönderdi. Bu golle soyunma odasına 1-0 önde giden, ikinci yarının başlamasıyla oyundaki ağırlığını daha çok arttıran Kepez Belediyespor, karşılaşmadaki ilk golü kaydeden Vano Tsilosani ile durumu 2-0'a getirdi.

Golden sonra rakip kaledeki ataklarını daha da sıklaştıran Kepez Belediyespor’da Onur sahneye çıktı. Ceza sahası dışından sert ve düzgün bir vuruş yapan Onur topu ağlarla buluşturarak takımını 3-0 öne geçirdi. Golün hemen ardından tekrar sahneye çıkan Onur kendisinin 2'nci, takımının 4'üncü golünü kaydetti ve Kepez Belediyespor maçta 4-0 öne geçti. Maçın sonlarına doğru golü bulan Oğuzhanspor karşılaşmanın da sonucunu belirledi. 4-1'lik skorla rakibini mağlup eden Kepez Belediyespor haftayı 3 puanla kapattı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.