Antalya

DÖGEM üyesi gençlerden ATB Başkanı Çandır'a ziyaret

15:36 02 Kasım 2017
DÖGEM üyesi gençlerden ATB Başkanı Çandır'a ziyaret

Döşemealtı Belediyesi Gençlik Meclisi (DÖGEM) üyesi gençler, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır'ı ziyaret etti.

ATB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ATB Başkan Yardımcısı Halil Bülbül'ün de bulunduğu ziyarette DÖGEM genç vekiller, Çandır'a çalışmaları hakkında bilgi verirken, yaptıkları projeleri anlattı.

Döşemealtı sınırları içerisinde sosyo kültürel yapıları farklı 33 mahallede yaşayan 14-25 yaş arası gençlerin yerelde yönetim sürecine dahil olmak için hayata geçirilen bir projeye dahil olduklarını belirten genç vekiller, kişisel sosyal ve mesleki gelişim seminerlerine katıldıklarını kaydetti.

Her bir gencin yürüttüğü bir proje olduğunu belirten gençler, DÖGEM sayesinde özgüveni yüksek gençler haline geldiklerini bildirdi.

ATB Başkanı Ali Çandır da gençlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, gençliğe böyle bir fırsat verdiği için Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e teşekkür etti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün memleketi, cumhuriyeti gençlere emanet ettiğini belirten Çandır, "Sizler geliştikçe memleket gelişecek. Sizler geliştikçe sadece kendinizi değil memleketi de geliştireceksiniz." ifadesini kullandı.

Gençlerin en büyük sorumluluklarından birinin tarım topraklarını korumak olduğunu kaydeden Çandır, "Bu kentin insanları olarak tarım topraklarımıza yeterince sahip çıkamadık. Ben gençlikten bu anlamda umutluyum." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.