Antalya

InterFresh 2018 Fuarı Danışma Kurulu Toplantısı

14:07 09 Kasım 2017
InterFresh 2018 Fuarı Danışma Kurulu Toplantısı

Yaş Sebze Meyve, Depolama, Ambalaj ve Lojistik İhtisas Fuarı (InterFresh 2018) Danışma Kurulunun ikinci toplantısı gerçekleştirildi.

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliğinden (BAİB) yapılan yazılı açıklamaya göre, 17-20 Ekim 2018 tarihlerinde Antalya Expo Center'de gerçekleştirilmesi planlanan fuarın danışma kurulunda, BAİB Başkanı Mustafa Satıcı, ANTEXPO Kurucu Ortağı Orhan Banbal, Tun Fuarcılık Sahibi Uğur Fora, Türk Hava Yolları Antalya Kargo Müdürü Ebubekir Kuşak, sektörde hizmet veren çok sayıda sektör temsilcisi bir araya geldi.

Toplantıda ilk yıl katılımları için yüzde 50 indirim ve 3 yıl aynı fiyat garantisi kararı alınırken, BAİB Başkanı Mustafa Satıcı, Antalyalı sektör temsilcilerine erken katılım çağrısı yaptı.

Türkiye'de yaş sebze ve meyve sektörünün çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Satıcı, "İhracatta birime oranla düşük paya sahip olmasına rağmen hükümetler tarafından her zaman tarım sektörüne destekler verilmiştir. Bu sektörü nasıl daha iyi yerlere taşıyabiliriz, bunun için çalışıyoruz. Hedeflerimize ulaşmamızda fuarlar önemli bir fırsattır. Bizlerin sektörü daha iyi yerlere götürebilmesi için katma değeri yüksek ürünleri üreterek bunları dünyaya sunmamız gerekiyor. Bu anlamda InterFresh, Antalya, bölgemiz ve ülkemiz için çok önemli bir fırsattır." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.