Antalya

Başkan Tütüncü’den nikah rekoru

16:25 04 Aralık 2017
Başkan Tütüncü’den nikah rekoru

Kepez Belediyesinin ana sponsoru olduğu Anadolu Renkleri 1. Akdeniz Festivali’nde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü 111 çiftin nikahını kıydı.

Dokuma Park'ta Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın’ın organize ettiği festivale eşi Ayşe Tütüncü ile birlikte katılan Başkan Tütüncü, hemşehrilerinin sevgi gösterisiyle karşılaştı.

Çeşitli gösterilerin de sergilendiği festivalde Tütüncü çifti, isteyen her vatandaşla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Konuşma yapması için sahneye davet edilen Tütüncü, güzel bir şehir meydana getirirken aynı zamanda gönüllerde de yer etmek gerektiğini vurguladı.

Türkiye’nin her ilinden katılımın gerçekleştiği festivalde ortak paydanın Türkiye Cumhuriyeti olduğu vurgusunu yapan Tütüncü, hep birlikte ay yıldızlı bayrağın daha da yükseklerde dalgalanması için çabalayacaklarını söyledi.

Çiftlerin nikahını kıyan Başkan Tütüncü, nikah cüzdanlarını festivalin düzenleyicileri ve destekleyicileriyle birlikte verdi.

Bugüne kadar en fazla 30 çiftin nikahını kıydığını belirten Tütüncü, "Bu anlamda ben de bir rekor kırdım. Kardeşlerimiz sıcacık yuvalarında mutlu olsunlar. Cenab-ı Allah onlara bir düzine çocuk nasip etsin" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.