Antalya

Kepez Belediyesi, okullarda tadilat çalışması yaptı

14:19 22 Aralık 2017
Kepez Belediyesi, okullarda tadilat çalışması yaptı

Kepez Belediyesi, öğrencilerin daha rahat ve konforlu eğitim alabilmesi için okullarda tadilat ve onarım çalışmaları yapıyor.

Belediyeden yapılan açıklama göre, ilçedeki 100 okulda bakım, onarım ve tadilat çalışmaları yaparak eğitime destek veriyor.

Her yıl olduğu gibi ilçedeki okulların onarım işlerini üstlenen Kepez Belediyesi, şimdi de Şehit Ali Daniyor Ortaokulu'nun tadilat işlerini gerçekleştiriyor.

Okulun, çevre düzenlemesi, okul bahçesinin asfaltlanması, basketbol potasından banka, boya badana işlerinden tamirata ve temizliğe kadar tüm hizmetleri Kepez Belediyesi ekiplerince yürütülüyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede verilen tüm hizmetleri tek tek inceleyerek, eksikleri saptıyor ve ihtiyaçların karşılanması için bürokratlarını görevlendiriyor.

Kepez'de eğitimin en iyi şartlarda sürdürülmesi için çalıştıklarını ifade eden Tütüncü, çocukların eğitim ortamlarını güzelleştirmeye gayret ettiklerini belirtti.

Eğitim ve öğretim döneminde okulların bakım, onarımını yaptıklarını ve ihtiyaçları karşıladıklarını kaydeden Tütüncü, "Okulların bakım ve onarımını yapmak bizim için yasal değil ama vicdani bir görevimiz. Çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi, daha iyi ortamlarda okumaları ve fiziki problemlerinin çözümünü önemsiyoruz." ifadelerin kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.