Antalya

Milletvekili Enç'ten Manavgat'ta mahalle ziyaretleri

14:54 28 Aralık 2017
Milletvekili Enç'ten Manavgat'ta mahalle ziyaretleri

AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Manavgat ilçesine bağlı Hacıali, Cevizler, Seydiler ve Doğançam mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Milletvekili Enç'e İlçe Başkanı Hasan Öz, Büyükşehir Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş ve ilçe yönetimi de eşlik etti.

Enç, milletvekili arkadaşları ve teşkilatlarla birlikte Antalya'nın tüm mahallelerini ziyaret edip, halkla bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek, "Tek bir hane olsa da tek kişi yaşasa da gidiyor, elini sıkıyor, eğer bir sorunu varsa çözmeye gayret ediyoruz." dedi.

Bu yıl içerisinde 176 mahalleyi ziyaret ettiğine işaret eden Enç, seçimden seçime gelen bir milletvekili profilinden çok halkın içinde olan profil için çabaladıklarını söyledi.

Ziyaretlerde vatandaşın ihtiyaçlarını, sorunlarını yerinde tespit edip bunlara çözüm bulmaya çalıştıklarını ifade eden Enç, tüm hemşehrilerinin yeni yılını kutladı.

Mahallelerin ardından AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Enç, partisinin ilçe teşkilatının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak parti üyeleri ile bir araya geldi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.