Antalya

Kepez Belediyesi'nde "Kadın Koordinasyon Merkezi" kuruluyor

13:56 29 Aralık 2017
Kepez Belediyesi'nde "Kadın Koordinasyon Merkezi" kuruluyor

Kepez Belediyesi tarafından "Kadın Koordinasyon Merkezi" kurulacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Şoförler Odası Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kadınlar buluşmasına katıldı.

Kadına yönelik hizmetleri tek çatı altında topladıklarını söyleyen Tütüncü, "Kadın Koordinasyon Merkezi"nin kurulacağını kaydetti.

Antalya'nın ilk kadın meclisini kurduklarını hatırlatan Başkan Tütüncü, şehrin yönetiminde kadınların fikirlerinden yola çıkacaklarını söyledi.

"Mutlu kadın, mutlu toplum" prensibine göre hareket ettiklerini ve bütün kadınların kendileri için çok kıymetli olduğuna vurgu yapan Tütüncü, kadınların bulunduğu her sosyal ortamı da zenginleştirdiğini belirtti.

Kadınların belediye idarelerini desteklemelerini çok önemsediklerini belirten Tütüncü, onların fikirleriyle bir yol haritası oluşturduklarını söyledi.

Kadın meclisini kurmalarının yanında kadınlara yönelik sağlık, eğitim, kültür, sanat ve sosyal yardımlar gibi birçok çalışma yaptıklarını hatırlatan Tütüncü, "Bu hizmetlerimizi tek bir merkezde koordine etmek istiyoruz. Kepez'e Kadın koordinasyon merkezimizi kazandıracağız. İdaremize güzel bir ufuk çizecektir. Onların fikirlerinden istifade ederek hizmet kalitemizi yükselteceğiz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.