Antalya

ATSO Başkanı Çetin'den yeni yıl mesajı

16:58 29 Aralık 2017
ATSO Başkanı Çetin'den yeni yıl mesajı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, yeni yıl mesajı yayımladı.

Çetin, mesajında, 2018'in insanlığın barış içinde yaşadığı, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur içinde geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diledi.

Yeni yılın, geleceğe dair umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı, iş dünyasının ve ekonominin başarılı olacağı bir yıl olmasını dileyen Çetin, 2016'nın Antalya ve Türkiye açısından zor bir yıl olduğunu dile getirdi.

2017'yi teşviklerin ve atılan adımların da etkisiyle ekonomide toparlanma yılı olarak değerlendirdiklerini vurgulayan Çetin, şunları kaydetti:

"2018'e ise yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla giriyoruz. Antalya açısından baktığımızda, turizmde Rusya pazarında yaşadığımız toparlanma, Avrupa pazarında erken rezervasyonlardaki yükseliş trendi, tarımda fiyatlardaki olumlu gelişmeler ve ana sektörlerdeki iyileşmenin tüm sektörlere olumlu yansıyacağına dair beklentilerimiz gelecek yıla dair umutlarımızı artırıyor. Bu duygularla 2018'in, 2017'den daha iyi bir yıl olmasını, ekonomide, demokratikleşmede, dış politikada ve sosyal yaşamda yeni yeni başarıların yaşandığı bir yıl olmasını diliyorum.
Dünyada ve yakın çevremizde yaşanan olaylar birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu göstermiştir. Güçlü, saygın, etkili bir ülke olmak için bu en büyük değerimizdir."

Başkan Çetin, 2018'in tüm insanlığın barış içinde yaşadığı, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur içinde geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını temenni etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.