Antalya

TSYD 54. Antalya Semineri

11:18 10 Ocak 2018
TSYD 54. Antalya Semineri

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, 2017 yılının kendileri adına çok başarılı geçtiğini söyledi.

Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'ndeki Gloria Golf Resort Hotel'de Türkiye Spor Yazarları Derneğinin (TSYD) bu yıl 54'üncüsünü düzenlendiği seminerin 'Tek Ayak, Tek Yürek, Tek Hedef, Gururumuz Ampute Milli Takımı' oturumuna, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyon Başkanı Arif Ümit Uztürk'ün yanı sıra Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Uğur Özcan ve sporcular katıldı.

Ampute futbolundaki şampiyonluğun ardından diğer branşlarda da başarıların geldiğini belirten Uztürk, "Hem takım hem de bireysel sporlarda inanılmaz başarılar elde ettik. Bünyemizde 18 spor dalının faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz. Bu branşların tamamı aktif durumda. Bunların 14 tanesi paralimpik branş. Sadece 2017 yılında 52 kez milli takımlarımızı yurt dışına gönderdik ve 70'in üzerinde kamp gerçekleştirdik. En büyük sorunumuz yeterli sponsor desteğini bulamamak ama elde edilen başarılardan sonra inanıyorumki sponsor olmak isteyen değerli iş adamlarımız olacak." diye konuştu.

Ampute Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak da elde ettikleri Avrupa şampiyonluğunun ardından kendilerine vadedilen ödüllerin tamamının verildiğini ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.