Antalya

Vali Karaloğlu'ndan Van Büyükşehir Belediyespor'a ziyaret

19:36 13 Ocak 2018
Vali Karaloğlu'ndan Van Büyükşehir Belediyespor'a ziyaret

Antalya'da kamp çalışmalarına devam eden Van Büyükşehir Belediyespor'u, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ziyaret etti.

Kulüp As Başkanı Bedrettin Gökçenay, Teknik Direktör Feyyaz Uçar ve kulüp yöneticileri tarafından kamp yapılan otelde karşılanan Vali Karaloğlu, Van Büyükşehir Belediyespor'a başarı diledi.

Karaloğlu, şöyle konuştu:

"Van şehri futbol geçmişi olan ve futbolu bilen, seven bir şehir. Vanspor'un geçmişteki başarıları da ortada. İnşallah yeni yönetim, yeni hoca ve güçlendirilmiş takımla Van Büyükşehir Belediyespor üst liglere yeniden geri döner diye temenni ediyorum. Feyyaz hoca hem Türkiye'de futbol oynadığı dönemde hem de hocalığı ve kişiliğiyle hepimizin takdir ettiği bir isim. İyi bir yönetim oluşturulmuş gördüğüm kadarıyla. İnşallah bu sene başarı gelir."

Karaloğlu, Van Büyükşehir Belediyespor'un üst liglerde olmasının, Van'da yaşayanların yanı sıra tüm Türkiye için güzel olacağını belirtti.

Karaloğlu, "Ülkenin en doğusunda, bir serhat şehrinden yer alan bir futbol kulübünün üst ligde olmasını herkes ister. Vanspor süper ligdeyken herkesin zaten sempatisini kazanmış bir takımdı. İnşallah eski günlerine döner diye temenni ediyorum." dedi.

Yeni yönetim ve Teknik Direktör Uçar ile bir süre sohbet eden Karaloğlu ardından otelden ayrıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.